5 tips på uppskattade studentpresenter!

Studenten är en av de stora höjdpunkterna i livet och det är många bland dem som kommer till uppvaktningen som gräver lite extra djupt i plånboken för att ge bort något som jubilaren verkligen kommer att uppskatta. Det är dock långt ifrån ett krav att köpa studentpresenter av större ekonomiskt värde. De bästa presenterna är ju de som ges med kärlek och som betyder något speciellt för mottagaren. Här är fem kategorier av studentpresenter som du kan använda som vägledning när du behöver tips på studentpresenter.

Teknikprylar

Säg den student som skulle säga nej till en surfplatta, ett par riktigt bra hörlurar, en ny smartphone eller en TV-spelskonsol. Teknikprylar för underhållning och kommunikation är alltid utmärkta presenter till den nyblivna studenten.

Presentkort

Om det är något som studenten alltid behöver, så är det pengar. Det kan dock kännas lite tråkigt att stoppa ner pengar i ett kuvert och överlämna det till huvudpersonen för dagen. Ett presentkort kan vara ett bättre val, särskilt om presentkortet gäller för något specifikt. Om studenten till exempel ännu inte har tagit körkort kan ett antal körlektioner komma väl till pass.

Saker för framtiden

Studenten ska väl snart flytta hemifrån (åtminstone enligt föräldrarna!) och då kan det vara bra att bygga upp ett förråd av saker för framtiden. Det kan till exempel handla om glas, tallrikar, köksgeråd och liknande.

Minnessaker

Studentdagen inträffar bara en gång i livet och det kan vara roligt för studenten att i framtiden ha någon liten sak som påminner om den stora dagen. Smycken av olika slag är utmärkta studentpresenter till både tjejer och killar.

Saker för hobbyn

Vissa hobbyer är dyrare än andra och studenten kan vara ett utmärkt tillfälle att ge jubilaren något som hon eller han verkligen önskar sig för sin främsta hobby. Det kan exempelvis handla om ett nytt golfset eller ett täcke till hästen.