9 presenttips till din flickvän på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig, den 14 februari är det återigen dags för denna romantikens högtid! Olika par och personer har lite olika traditioner och idéer om hur alla hjärtans dag ska firas, vissa firar inte alls medan andra tar alla hjärtans dag-högtiden på större allvar.

Vill man inte ge någon pryl eller present på alla hjärtans dag kan exempelvis en gemensam upplevelse eller middag på antingen en finare restaurang – eller en middag som du lagar själv – vara ett bra sätt att fira alla hjärtans dag ihop.

Vill du visa uppskattning till din flickvän på alla hjärtans dag kommer här 9 presenttips vi tror kommer vara uppskattade:

Alla hjärtans dag presenttips till flickvän

uppblasbart hjarta1) Ett gigantiskt hjärta säger mer än tusen ord… Varför inte visa din kärlek på alla hjärtans dag med ett jättestort uppblåsbart hjärta?

Pris: 89 krKöp här.

 

smyckesset-rosa-hjartan2) Sött smyckesset med gnistrande rosa stenar på både örhängen och halsband med gnistrande silverfärgade stenar.

Pris: 299 krKöp här.

 

2d-vaska3) Rolig och annorlunda axelväska som ser tecknad och platt ut, men i själva verket rymmer precis lika mycket som en ”vanlig” väska.

Pris: 349 krKöp här.

 

filt4) En filt som är lika mysig som den är praktisk – Snug rug. Filten har öppningar med ärmar som gör att du kan t.ex. läsa en bok eller dricka en kopp kaffe utan att filten flyttar det minsta på sig. Finns i många olika färger och går att tvätta i maskin.

Pris: 349 krKöp här.

 

choklad5) Romantik och choklad hör ihop, därför är den här billiga chokladfontänen en perfekt alla hjärtans dag-present!

Pris: 179 krKöp här.

 

prinsesstarta-halsband6) Riktigt sött handgjort halsband med en prinsesstårte-bakelse som berlock. Smycket är tillverkat för hand i Fimolera.

Pris: 199 krKöp här.

 

hjärtformad stekpanna7) Stekpanna där äggen blir hjärtformade! Varför inte överraska din flickvän på alla hjärtans dag genom att steka ett hjärtformat ägg när du serverar frukost på sängen?

Pris: 89 krKöp här.

 

ear cuff hjarta8) Ear cuff med ett silvrigt hjärta. Ear cuffs är ett örhänge där man inte behöver ha hål i örat för att bära.

Pris: 49 krKöp här.

 

pixlig mugg9) Pixlig mugg, häll varm vätska i koppen – t.ex. kaffe eller thé – så ändrar det pixliga hjärtat färg från svart till det lite mer romantiska rött.

Pris: 99 krKöp här.