Att ge bort en upplevelse i present

Prylar i all ära, men att ge bort en upplevelse kan bli ett fint minne för livet. Nästan oavsett vem du har i åtanke när du letar efter presenttips så finns det en upplevelse som passar till just den personen. En upplevelse är sällan ett dåligt presenttips, och skulle det mot förmodan vara det brukar man kunna ha fri bytesrätt och därmed kunna byta till den upplevelsen man själv helst skulle vilja ha.

En upplevelse i present funkar oavsett om det är en tonåring eller pensionär som är mottagaren, även om det kanske inte direkt är samma typ av aktivitet som är lämplig. Dock finns det upplevelser som nästan oavsett var man befinner sig i livet skulle uppskatta, en vinprovning eller massage uppskattas i regel av både 30- och 70-åringar.

För en 15-åring är generellt mer actionfyllda upplevelser som att t.ex. köra gocart, prova på free running eller att köra snabba fyrhjulingar bra presenttips. Förutsatt att personenen gillar fartfyllda aktiviteter då… Lugnare aktiviteter som en sånglektion eller att få spela in sin egen skiva är också något många tonåringar skulle tycka vara roligt.

För den lite äldre generationen är inte prova-på-dykning någon speciellt bra present, till lite mer passande presenter till seniorer hör vinprovning, luftballongfärd eller varför inte en fin tur genom skärgården.