Kategoriarkiv: Presenter på nätet

Hawaiiskjortan – ett oväntat och roligt presenttips

Hawaiiskjortan är den ultimata symbolen för ledighet och semester. Ett avslappnat plagg som för tankarna till varmare länder och sandstränder, palmer och avkoppling.

Vill du ge bort ett litet oväntat presenttips så är hawaiiskjortan ett bra val, det är ett bra klädesplagg att ge bort eftersom passformen inte är så noga, det viktigaste är att den inte är för tajt. Hawaiiskjortan får gärna vara lite för stor då den ska sitta löst på kroppen.

På sajten hawaiiskjorta.nu hittar du tips på nätbutiker som säljer hawaiiskjortor:

hawaiiskjorta-nu

 

Hawaiiskjortorna finns i flera prisklasser, från billigare varianter för några hundralappar till över tusen kronor. Det går även att hitta begagnade hawaiiskjortor på köp- och sälj-sajter som Tradera, Ebay och Blocket.

Breaking bad presenttips

Här kommer de två bästa presenttipsen till Breaking bad fans:

breaking bad tshirt

Breaking bad t-shirt, snygg t-shirt i retro design med Mr. Walter Whites fantombild och texten Heisenberg. Finns till i både herr- och dammodell.

breaking bad badsalt

Badsalt med Breaking bad-känsla. Blåa kristaller att ha i badkaret. Perfekt till alla Breaking bad-fans.

5 tips på uppskattade studentpresenter!

Studenten är en av de stora höjdpunkterna i livet och det är många bland dem som kommer till uppvaktningen som gräver lite extra djupt i plånboken för att ge bort något som jubilaren verkligen kommer att uppskatta. Det är dock långt ifrån ett krav att köpa studentpresenter av större ekonomiskt värde. De bästa presenterna är ju de som ges med kärlek och som betyder något speciellt för mottagaren. Här är fem kategorier av studentpresenter som du kan använda som vägledning när du behöver tips på studentpresenter.

Teknikprylar

Säg den student som skulle säga nej till en surfplatta, ett par riktigt bra hörlurar, en ny smartphone eller en TV-spelskonsol. Teknikprylar för underhållning och kommunikation är alltid utmärkta presenter till den nyblivna studenten.

Presentkort

Om det är något som studenten alltid behöver, så är det pengar. Det kan dock kännas lite tråkigt att stoppa ner pengar i ett kuvert och överlämna det till huvudpersonen för dagen. Ett presentkort kan vara ett bättre val, särskilt om presentkortet gäller för något specifikt. Om studenten till exempel ännu inte har tagit körkort kan ett antal körlektioner komma väl till pass.

Saker för framtiden

Studenten ska väl snart flytta hemifrån (åtminstone enligt föräldrarna!) och då kan det vara bra att bygga upp ett förråd av saker för framtiden. Det kan till exempel handla om glas, tallrikar, köksgeråd och liknande.

Minnessaker

Studentdagen inträffar bara en gång i livet och det kan vara roligt för studenten att i framtiden ha någon liten sak som påminner om den stora dagen. Smycken av olika slag är utmärkta studentpresenter till både tjejer och killar.

Saker för hobbyn

Vissa hobbyer är dyrare än andra och studenten kan vara ett utmärkt tillfälle att ge jubilaren något som hon eller han verkligen önskar sig för sin främsta hobby. Det kan exempelvis handla om ett nytt golfset eller ett täcke till hästen.

9 roliga smycken som passar perfekt som present

Här kommer tips på roliga smycken att ge bort som present. Om vi ska generalisera passar smycken som present antagligen bäst till tjejer i åldersgruppen ca 15 – 25 år. Vi har valt ut några handgjorda smycken som vi tycker har roliga motiv och passar bra att ge bort som present.

Tips på roliga smycken från Becca Design, för dig som vill ge bort ett annorlunda och roligt smycke:

199.00 kr
239.00 kr
249.00 kr
199 kr
199 kr
229 kr
249 kr
229 kr
Roliga smycken, eller hur? Vilken är din favorit?

5 tips – att tänka på när du köper presenter på nätet

presentVad ska man tänka på när man köper presenter på nätet? Här kommer några punkter, självklarheter för vissa kanske, bra tips för andra förhoppningsvis!

  • Var ute i god tid – många butiker på nätet levererar ganska snabbt men det kan ändå ta längre tid ibland om produkter blir slutsålda, Posten krånglar eller andra oförutsedda problem uppstår. Köp helst dina presenter på nätet åtminstone en vecka innan du tänkt ge bort dem!
  • Vet du inte vad du ska köpa? Ge bort presentkort eller biobiljetter – det funkar (nästan) alltid!
  • Köp från pålitliga nätbutiker, det kan vara vettigt att googla butikens namn och kolla upp att allting verkar OK först.
  • Undvik att köpa kläder i present om du inte känner personen väl (t.ex. din pojk- eller flickvän) och du vet personens klädstorlek.
  • Se gärna till så att öppet köp fortfarande gäller så att du kan byta presenten om det skulle behövas.