Kategoriarkiv: Presenttips

Här hittar du våra tips på roliga presenttips. Visst är det roligare att ge bort en kul present än något tråkigt presentkort eller inredningspryl? Ta del av våra roliga presenttips istället så sprider du glädje när du ger bort dina gåvor!

Hawaiiskjortan – ett oväntat och roligt presenttips

Hawaiiskjortan är den ultimata symbolen för ledighet och semester. Ett avslappnat plagg som för tankarna till varmare länder och sandstränder, palmer och avkoppling.

Vill du ge bort ett litet oväntat presenttips så är hawaiiskjortan ett bra val, det är ett bra klädesplagg att ge bort eftersom passformen inte är så noga, det viktigaste är att den inte är för tajt. Hawaiiskjortan får gärna vara lite för stor då den ska sitta löst på kroppen.

På sajten hawaiiskjorta.nu hittar du tips på nätbutiker som säljer hawaiiskjortor:

hawaiiskjorta-nu

 

Hawaiiskjortorna finns i flera prisklasser, från billigare varianter för några hundralappar till över tusen kronor. Det går även att hitta begagnade hawaiiskjortor på köp- och sälj-sajter som Tradera, Ebay och Blocket.

Roliga julklappar – ett säkert val!

Det är inte alltid lätt att hitta julklappar, man måste veta vad personen vill ha och vad den redan har för att slippa besvikelse på julafton… Presentkort är en lösning, det är dock lite tråkigt och fantasilöst. Ett annat alternativ är att ge bort en upplevelsepresent eller en rolig pryl i julklapp, det är något de allra flesta uppskattar.

Roliga julklappar, som du t.ex. hittar på roligajulklappar.se, passar kanske framför allt till något yngre personer, mellan låt säga 10 – 30 år. Till roliga julklappar hör teknikprylar och andra små ”gadgets” som drönare, polaroidkameror, små robotar och liknande.

För äldre personer är upplevelser ofta en bättre julklapp. Upplevelser kan man antingen beställa från upplevelse-sajter på nätet eller vända sig direkt till de som anordnar aktiviteten.

Att ge bort en upplevelse i present

Prylar i all ära, men att ge bort en upplevelse kan bli ett fint minne för livet. Nästan oavsett vem du har i åtanke när du letar efter presenttips så finns det en upplevelse som passar till just den personen. En upplevelse är sällan ett dåligt presenttips, och skulle det mot förmodan vara det brukar man kunna ha fri bytesrätt och därmed kunna byta till den upplevelsen man själv helst skulle vilja ha.

En upplevelse i present funkar oavsett om det är en tonåring eller pensionär som är mottagaren, även om det kanske inte direkt är samma typ av aktivitet som är lämplig. Dock finns det upplevelser som nästan oavsett var man befinner sig i livet skulle uppskatta, en vinprovning eller massage uppskattas i regel av både 30- och 70-åringar.

För en 15-åring är generellt mer actionfyllda upplevelser som att t.ex. köra gocart, prova på free running eller att köra snabba fyrhjulingar bra presenttips. Förutsatt att personenen gillar fartfyllda aktiviteter då… Lugnare aktiviteter som en sånglektion eller att få spela in sin egen skiva är också något många tonåringar skulle tycka vara roligt.

För den lite äldre generationen är inte prova-på-dykning någon speciellt bra present, till lite mer passande presenter till seniorer hör vinprovning, luftballongfärd eller varför inte en fin tur genom skärgården.

9 presenttips till din flickvän på Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag närmar sig, den 14 februari är det återigen dags för denna romantikens högtid! Olika par och personer har lite olika traditioner och idéer om hur alla hjärtans dag ska firas, vissa firar inte alls medan andra tar alla hjärtans dag-högtiden på större allvar.

Vill man inte ge någon pryl eller present på alla hjärtans dag kan exempelvis en gemensam upplevelse eller middag på antingen en finare restaurang – eller en middag som du lagar själv – vara ett bra sätt att fira alla hjärtans dag ihop.

Vill du visa uppskattning till din flickvän på alla hjärtans dag kommer här 9 presenttips vi tror kommer vara uppskattade:

Alla hjärtans dag presenttips till flickvän

uppblasbart hjarta1) Ett gigantiskt hjärta säger mer än tusen ord… Varför inte visa din kärlek på alla hjärtans dag med ett jättestort uppblåsbart hjärta?

Pris: 89 krKöp här.

 

smyckesset-rosa-hjartan2) Sött smyckesset med gnistrande rosa stenar på både örhängen och halsband med gnistrande silverfärgade stenar.

Pris: 299 krKöp här.

 

2d-vaska3) Rolig och annorlunda axelväska som ser tecknad och platt ut, men i själva verket rymmer precis lika mycket som en ”vanlig” väska.

Pris: 349 krKöp här.

 

filt4) En filt som är lika mysig som den är praktisk – Snug rug. Filten har öppningar med ärmar som gör att du kan t.ex. läsa en bok eller dricka en kopp kaffe utan att filten flyttar det minsta på sig. Finns i många olika färger och går att tvätta i maskin.

Pris: 349 krKöp här.

 

choklad5) Romantik och choklad hör ihop, därför är den här billiga chokladfontänen en perfekt alla hjärtans dag-present!

Pris: 179 krKöp här.

 

prinsesstarta-halsband6) Riktigt sött handgjort halsband med en prinsesstårte-bakelse som berlock. Smycket är tillverkat för hand i Fimolera.

Pris: 199 krKöp här.

 

hjärtformad stekpanna7) Stekpanna där äggen blir hjärtformade! Varför inte överraska din flickvän på alla hjärtans dag genom att steka ett hjärtformat ägg när du serverar frukost på sängen?

Pris: 89 krKöp här.

 

ear cuff hjarta8) Ear cuff med ett silvrigt hjärta. Ear cuffs är ett örhänge där man inte behöver ha hål i örat för att bära.

Pris: 49 krKöp här.

 

pixlig mugg9) Pixlig mugg, häll varm vätska i koppen – t.ex. kaffe eller thé – så ändrar det pixliga hjärtat färg från svart till det lite mer romantiska rött.

Pris: 99 krKöp här.

5 tips på uppskattade studentpresenter!

Studenten är en av de stora höjdpunkterna i livet och det är många bland dem som kommer till uppvaktningen som gräver lite extra djupt i plånboken för att ge bort något som jubilaren verkligen kommer att uppskatta. Det är dock långt ifrån ett krav att köpa studentpresenter av större ekonomiskt värde. De bästa presenterna är ju de som ges med kärlek och som betyder något speciellt för mottagaren. Här är fem kategorier av studentpresenter som du kan använda som vägledning när du behöver tips på studentpresenter.

Teknikprylar

Säg den student som skulle säga nej till en surfplatta, ett par riktigt bra hörlurar, en ny smartphone eller en TV-spelskonsol. Teknikprylar för underhållning och kommunikation är alltid utmärkta presenter till den nyblivna studenten.

Presentkort

Om det är något som studenten alltid behöver, så är det pengar. Det kan dock kännas lite tråkigt att stoppa ner pengar i ett kuvert och överlämna det till huvudpersonen för dagen. Ett presentkort kan vara ett bättre val, särskilt om presentkortet gäller för något specifikt. Om studenten till exempel ännu inte har tagit körkort kan ett antal körlektioner komma väl till pass.

Saker för framtiden

Studenten ska väl snart flytta hemifrån (åtminstone enligt föräldrarna!) och då kan det vara bra att bygga upp ett förråd av saker för framtiden. Det kan till exempel handla om glas, tallrikar, köksgeråd och liknande.

Minnessaker

Studentdagen inträffar bara en gång i livet och det kan vara roligt för studenten att i framtiden ha någon liten sak som påminner om den stora dagen. Smycken av olika slag är utmärkta studentpresenter till både tjejer och killar.

Saker för hobbyn

Vissa hobbyer är dyrare än andra och studenten kan vara ett utmärkt tillfälle att ge jubilaren något som hon eller han verkligen önskar sig för sin främsta hobby. Det kan exempelvis handla om ett nytt golfset eller ett täcke till hästen.

9 roliga smycken som passar perfekt som present

Här kommer tips på roliga smycken att ge bort som present. Om vi ska generalisera passar smycken som present antagligen bäst till tjejer i åldersgruppen ca 15 – 25 år. Vi har valt ut några handgjorda smycken som vi tycker har roliga motiv och passar bra att ge bort som present.

Tips på roliga smycken från Becca Design, för dig som vill ge bort ett annorlunda och roligt smycke:

199.00 kr
239.00 kr
249.00 kr
199 kr
199 kr
229 kr
249 kr
229 kr
Roliga smycken, eller hur? Vilken är din favorit?

Smart påskpresent – Äggseparator

Ett smart och billigt presenttips till påsk är äggseparatorn. Äggseparatorn separerar äggulan från äggvitan och löser detta viktiga i-landsproblem! Prylen kanske inte löser ett jättestort problem men är ändå en praktisk och kul lite pryl att ha i köket, speciellt om man gillar kökstillbehör och småprylar som hjälper till i matlagningen.

äggseparator till påsk

Perfekt som presenttips att ge bort i påskpresent. Både billigt, prisvärt och i och med kopplingen till ägg gör det till en utmärkt present att ge bort till någon under påsken.

Kostar 99 kr och finns att köpa här.

3 roliga presenter till Alla hjärtans dag

Värmekänslig mugg

hjarta-mugg

Rolig mugg med ett snyggt ”pixligt” värmekänsligt hjärta – när muggen fylls på med varm vätska som t.ex. kaffe eller thé färgas hjärtat rött. Läs mer här!

Söt uggleväska

ugglevaska

Söt väska som ser ut som en uggla, väskan är välgjord i skinnimitation och är ungefär lika stor som ett A4-papper. Läs mer här.

Mysiga värmetofflor

varmetofflor

Dessa värmetofflorna stoppar du bara in i micron en liten stund och därefter håller de värmen i upp till två timmar! Finns i flera olika färger och storlekar. Läs mer här.