Roliga julklappar

När du var liten hade du säkert en farbror eller någon annan släkting som på julafton alltid gav bort en mängd lite mer knasiga och roliga julklappar. Din farbror stoppade inte direkt ner strumpor och andra mjuka julklappar i paketen. Självklart var det alltid din farbrors julklappar som blev de mest populära under julaftonskvällen. Klart är att det inte finns några regler för vilka julklappar man ska köpa, men det skadar ju inte om man blandar upp tröjorna, strumporna och de andra mer nödvändiga (och tråkiga!) sakerna med mer roliga julklappar!

5 utvalda roliga julklappar:

  1. pacman-mugg  Värmekänslig Pacman mugg
  2. iphone5 skal Iphone5 skal retro,
  3. starwars Star Wars alarmklocka med projektor
  4. converse-skor-kudde Converse-sko kudde
  5. mobiltroja Mobiltröja – en tröja till mobilen

Roliga julklappar är helt enkelt julklappar som man kan leka med och skoja med och som roar både mottagaren och de andra som är med under julklappsutdelningen. Vissa roliga julklappar roar för en kort stund medan andra kan ge ett stort nöje under lång tid framöver. En stor fördel med roliga julklappar är att många inte kostar så mycket. Det gör att du kan slå till på ett par, eller varför inte ett helt gäng, klappar när du ändå är i farten.

Andra exempel på roliga julklappar

Vissa julklappar går hem hos de flesta. Det handlar helt enkelt om roliga julklappar som fascinerar på olika sätt. Det kan handla om elektroniska prylar som med ljus, ljud eller rörelser – varför inte i kombination – roar alla oavsett ålder. Andra roliga julklappar är sådana som inte är vad de först verkar vara. Saker som överraskar är alltid gångbara som roliga julklappar. Smycken med roliga eller fräcka budskap, byggsatser, mobilskal, inredningsdetaljer, pussel samt knep och knåp är andra exempel på roliga julklappar.

Smarta och finurliga julklappar är en annan kategori av roliga julklappar. Dessa saker har en praktisk funktion förutom att vara just roliga. Med en smart och finurlig julklapp som julklappsmottagaren har faktisk användning för i vardagen, kommer du garanterat att göra rätt val när du letar efter en bra julklapp. Det gäller bara att du vet vad mottagaren kan tänkas uppskatta!